Feng Shui, aangenaam!

Feng Shui brengt oost en west samen in IJsselstein.

Feng Shui, aangenaam!

Zondagmiddag 27 augustus in het Atelier

Lees hieronder hoe, wat en waar over deze interessante en boeiende middag

        rooster FEng Shui kunstig art
Feng Shui is de authentieke kunde van Wind en Water waarmee menig     onprettig huis is omgetoverd tot een oase van balans, welzijn en aangenaam verpozen.

De oude kunde die keizers, dictators en Singapore welvarend
gemaakt heeft, is sinds een aantal jaren vertegenwoordigd in
Nederland. De authentieke Feng Shui heeft heel wat
gemoederen actief gekregen richting boekhandel, kiosk en
internet, maar daarmee weinig succes gehad, aangezien de
complexe materie meesterlijke inzicht vraagt.

Het is dus aan de masters om de kneepjes door te geven, toe te passen en te stileren. Vooral dat laatste geeft weinig keuze in Nederland; het handjevol masters, die deze kunde met professionele handtekening kunnen onderschrijven, is zeer dun gezaaid.

Mary-roseRecent heb ik op een event in Nieuwegein kennis gemaakt met Mary-Rose Kolkman. Tijdens deze ontmoeting kwam het gesprek op Feng Shui. Ik als gedesillusioneerde enthousiasteling, was ooit iets tegenkomen wat op Feng Shui moest lijken en Mary-Rose als master/styliste van de authentieke Feng Shui.

Dat gesprek heeft leuke gevolgen; ik haalde Mary-Rose over haar agenda door te spitten voor een mogelijkheid een Feng Shui middag te verzorgen in IJsselstein en Mary-Rose wilde dat doen mits het op een creatieve locatie zou zijn. Als eigenaresse van Atelier Kunstig Art was dat dus zo geregeld.

“Feng Shui: aangenaam!” is op zondagmiddag 27 augustus a.s. in IJsselstein.

Locatie: Atelier Kunstig Art (de oude school aan het Hitteschild 2-4 (hoek Satellietpad))
Aanvang: 13:00 uur (zaal open en welkom vanaf 12:30 uur)
Entree: € 49,00
Tickets: hier te bestellen.
Kortingstip: Speciaal voor jou, Atelier Kunstig Art (website)bezoeker: stuur mij een e-mail: [email protected] en ontvang direct een kortingscode voor € 7,20! Gebruik deze bij jouw aanmelding en je betaalt € 41,80. Dat is inderdaad Feng Shui, aangenaam!

Voor meer informatie kijk op Feng Shui: aangenaam!

Tijdens deze kennismakingsmiddag zal Mary-Rose een aantal zeer speciale dagaanbiedingen hebben voor Feng Shui berekeningen, hebbedingetjes en gerichte workshops (zoals de Welvaartspot )

 

Comments are closed.